Dit alles krijg je helemaal gratis!

Het enige wat je hiervoor moet doen:
vul hieronder je naam en e-mailadres in en klik op de knop 'Bestelling afronden'. Er wordt automatisch een account voor je aangemaakt waarmee je direct toegang krijgt tot mijn online Sinterklaas platform. Hierop kun je alle tips en artikelen lezen, de muziek beluisteren, de video's bekijken en de printables downloaden.

  • 01Bestelformulier
  • 02Bestelling afronden

Je contactgegevens

Factuuradres

Kies je betaalmethode (indien van toepassing)

Voor deze aankoop worden geen kosten in rekening gebracht, maar indien je later nog een andere aankoop doet zullen deze kaartgegevens worden gebruikt om die transactie te voltooien!

Praktische Printables
Speel het Surprisespel in stijl met deze spelkaartjes en werkbladen bij 11 van de surprisespellen uit de doos + een uitbreiding: 5 extra spellen. Normaal €9,-
50% korting als je nu deze collectie erbij besteld!
Ja, deze wil ik ook!€4.50
  • Totaal te betalen
  • Digitale cadeautjes bij het Sinterklaas Surprisespel€0

Alle prijzen in EUR

Pietje Patricia

Patricia Ritsema van Eck, die tussen de intocht en Pakjesavond beter bekend staat als Pietje Patricia, is sinds jaar en dag een trouwe helper van Sinterklaas. Als jonge moeder raakte ze gefrustreerd omdat haar vier zonen geen geduld hadden voor surprises en gedichten. Als wolven doken ze ieder jaar in de zak met cadeautjes: gillen, graaien en pakjes snaaien. Leuk kinderfeest? Moeder dacht van niet... 

Patricia schreef de Sint een stevige brief, wat resulteerde in een uitnodiging om langs de komen in het zomerpaleis in Madrid. Daar hadden ze een lang gesprek over Sinterklaasfeesten, grote mensen, kleine mensjes en hoe je het feest nou zo kunt organiseren zodat iedereen een leuke avond heeft: gezellig, met aandacht voor elkaar en zonder jezelf vooraf over de kop te werken.

Dit resulteerde in het Sinterklaas Surprisespel, een pakjesavond party game voor de hele familie: geen gezeur, geen gegraai, geen gedichten, geen gedoe! Sinds 2009 is dit Sinterklaasspel in bijna 10.000 gezinnen gebruikt om het heerlijk avondje mee te vieren. Gezinnen blij, Patricia blij en natuurlijk is Sint hier ook erg mee in zijn nopjes.

Het Sinterklaas Surprisespel is bedacht en ontwikkeld door Patricia Ritsema van Eck met illustraties van Steffi Jürgens en uitgegeven door Tuckers Fun Factory. Alle aanvullende informatie, printables en andere digitale producten zijn ontwikkeld en uitgegeven door Patricia Ritsema van Eck. Patricia is eigenaar van de eenmanszaak Zonder Streepje en is ook actief onder de naam Wacky Games. 


Copyrights 2023 Zonder Streepje - KvK 08125800 - BTW NL001638436B89 - NL54 KNAB 0257 0191 54